pannenreksite.jpg

Algemene Voorwaarden
Webwinkel www.oudeserviezen.nl valt onder LOEF Advies bv.;
Rijksstraatweg 69, 3632 AA Loenen aan de Vecht;
E: info@oudeserviezen.nl;
T: +31 (0)6 54 30 84 26;
KvK: 17110681;
BTW: NL8085.53.811.B.01.

Toepassing
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen waarbij oudeserviezen.nl als onderdeel van LOEF Advies bv als leverancier van producten optreedt.

Aanbiedingen
Alle aanbiedingen van oudeserviezen.nl zijn vrijblijvend en geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de producten. Zetfouten blijven ten alle tijden voorbehouden.

Koopovereenkomst
De koopovereenkomst tussen oudeserviezen.nl en de koper is tot stand gekomen op het moment dat oudeserviezen.nl de opdracht heeft bevestigd. oudeserviezen.nl behoudt zich het recht voor, artikelen die niet binnen 8 dagen na het tot stand komen van de koopovereenkomst zijn betaald, te verkopen aan een andere klant.

Retourneren
U, als klant, heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en in de originele onbeschadigde verpakking aan oudeserviezen.nl door u geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@oudeserviezen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na ontvangst van uw retourzending terugstorten.

Verzending, factuur en betalingsmogelijkheden
Oudeserviezen.nl zorgt voor bezorging in Nederland
 door PostNL (tegen de huidige tarieven) of verzending op enige wijze ter keuze van oudeserviezen.nl. Het eigendom van de producten gaat over vanaf het moment van verzending, indien de artikelen zijn betaald. Na ontvangst van uw bestelling, ontvangt u van oudeserviezen.nl een orderbevestiging. Wanneer de betaling bij ons zichtbaar is, wordt uw bestelling binnen de gestelde termijn verzonden.

Klachtenafhandeling
Uiteraard gaan wij bij oudeserviezen.nl uit van tevreden klanten. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar uw zin zijn gegaan, dan horen wij dit natuurlijk graag van u. U kunt uw klacht aan ons kenbaar maken door een e-mail te sturen aan: info@oudeserviezen.nl. U krijgt dan op zo kort mogelijke termijn een antwoord van ons. Schriftelijk kunt u ons bereiken op: OudeServiezen, Rijksstraatweg 69, 3632 AA Loenen aan de Vecht. De afhandeling en bepaling van redelijkheid van een eventuele klacht geschiedt in overleg tussen oudeserviezen.nl en de klant.
Wanneer de klant zich beroept op het recht van retour, heeft hij recht op volledige terugbetaling van het aankoopbedrag. Het artikel dient dan wel binnen 14 dagen geretourneerd te worden en onbeschadigd te zijn. De directe kosten van het terugzenden zijn voor rekening van de klant (zie ook alinea: Retourneren).

Privacy beleid
Oudeserviezen.nl garandeert dat al uw gegevens die 
nodig zijn om uw bestelling optimaal te kunnen verwerken, vertrouwelijk worden behandeld. Oudeserviezen.nl verkoopt of geeft geen naam, adres en rekeninggegevens aan derden ter beschikking, anders dan nodig voor het verwerken van uw bestelling.

Copyright
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hard copy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van oudeserviezen.nl is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen. Tekst- en/of beeldmateriaal mag niet gekopieerd worden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2011 - 2018 Oude Serviezen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie